dimarts, 4 de maig del 2010

Ple de dijous dia 6 de maig

El proper dijous dia 6 de maig, a les 20 h a can quintana tindrà lloc el ple mensual de l'ajuntament. Serà un ple especial per que es votarà la moçió que ha presentat LEI per que es tramiti d'una vegada l'expedient de creació de l'EMD de l'Estartit. Després de 6 anys de tramitació i confecció de l'expedient ara ja està tot a punt per que els diferents partits de l'Ajuntament: UPM, ERC i CIU es manifestin publicament i inequivocament sobre com volen el futur dels veïns de l'Estartit.

El nostre poble necessita una descentralització política i administrativa. Actualment hi ha empadronats més de 3.500 persones. No sóm un barri més de la vila de Torroella, som un poble amb unes necessitats importants per atendre a tots els veïns i visitants.

Depenent del resultat d'aquesta votació LEI haurà de prendre una decisió sobre que fa a l'ajuntament. Com recordareu es va fer un pacte entre UPM i ERC en que bàsicament es repartien l'alcaldia 2 anys cadacú i després es va fer un acord amb el LEI en que bàsicament es parlava de 2 punts:

1- continuar les inversions per l'estartit
2- acabar la tramitació de l'EMD.

Sobre el primer punt si pot estar més o menys d'acord, ja sabeu els problemes a l'hora de votar els pressupostos que ha tingut LEI.

Sobre el segon punt, la tramitació de l'EMD, o es tramita o no es tramita. per tant, depenenent del sentit del vot de ERC i UPM , el nostre grup haurà de prendre la decissió de continuar al govern, esperar que destitueixin al regidor de turisme de l'equip de govern o marxar per propia iniciativa del govern.

Es una decisió important que caldrà prendre dintre d'aquest mes de maig en una assamblea pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada