diumenge, 9 de maig del 2010

La careta de l'alcalde de torroella de Montgri

Té que ser difícil ser alcalde en representació d'ERC, d'un ajuntament que ha organitzat i recolzat la convocatoria d'un procés electoral "pel dret a decidir" l'independència de Catalunya i no recolzar la descentralització política i adminitrativa d'un poble.

Té que ser difícil per un alcalde firmar un pacte, un contracte, no complir-lo i quedar-se tan ample. I oblidar que que qualsevol relació contractual entre dues persones d'un pais normal, té drets i deures per ambdues parts. Per tant, si alguna de les parts no compleix hauria de tenir prou valentia i reconeixer aquest fet.

Té que ser difícil per un alcalde enganyar a tot un poble i continuar com si no hagués passat res. I encara més fer tàndem amb un altra partit d'esquerres, UPM i que aquest també li sembli bé.

Aixó és le que ens ha passat als 3.319 veïns empadronats al poble de l'Estartit. En que l'alcalde del nostre municipi, Torroella de Montgrí, ens ha enganyat amb una promesa, tramitar l'Entitat Municipal Descentralitzada per el poble de l'Estartit i no ho ha fet.

L'Estartit Independent no és un partit polític, és una agrupació d'electors. No funcionem amb la disciplina de partit, sino en règim assambleari. Per tant, amb la llibertat que ens don no tenir que rendir comptes a ningú de fora del nostre poble, només al 71% dels veïns que han recolzat lliurement amb el seu vot les passades eleccions municipals aquesta opció, hem presentat la nostra dimissió de regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

I senyor alcalde, quan vingui a l'Estartit, treguis la careta i no vulgui enganyar més al poble de l'Estartit.

2 comentaris:

  1. Sr. Genis, de Sociatas i Rucs, no esperis res. El que no vol entendre, I, ni als Rucs ni als Sociates els interesa que aquest Poblet camini sol. Em sento tractac com unes d'aquelles gents de les colines d'ultramar, aun comandabe un governador, i desde la fortaleça es contemplabe a la plebe i es passegaba com gall d'indi em cel.
    continue-rem futen-li canya des de l'oposició
    j.p.r.

    ResponElimina
  2. Té que no és correcte en català, es diu ha de.

    ResponElimina