dijous, 23 de desembre del 2010

Mentiders (amb “s” final)

El pacte de govern entre UPM, ERC i LEI havia de tramitar l'Entitat Municipal Descentralitzada per el poble de l'Estartit. Estava en el programa electoral de TOTS els partits que es presentaven a les eleccions. S'estava treballant amb representants de tots els partits desde ja feia forçes anys i era una cosa que tothom tenia coll avall. Però finalment UPM i ERC han decidit, amb arguments diferents, no tirar-ho endavant. Per tant han enganyat als regidors del LEI que varem firmar un pacte de legislatura i sent coherents amb el trencament d'aquest pacte hem plegat.

El senyor Margall (UPM) i el senyor Rufi (ERC) no solsament han enganyat al LEI si no que també han enganyat als 192 votans d'UPM i als 62 d'ERC del poble de l'Estartit. I s'han quedat tant amples. Com es pot ser tant cínic i quedar-se tant ample?? La democràcia té unes regles de joc i vostés vàren voler que el poble de l'Estartit tingués la seva veu en el govern municipal, ja que no hi havia cap veí de l'Estartit que hagués aconseguit representació ni a les llistes d'UPM, ni a les llistes d'ERC. Per aixó ens vàren demanar als dos regidors del LEI d'entrar al govern. Per entrar nosaltres només varem posar dos condicions imprescindibles: tramitar l'EMD i continuar amb les inversions al poble de l'Estartit. No han fet ni l'una ni l'altra. Per tant vostès no tenen paraula, han incomplert un pacte, han mentit. En el món comercial hi ha vies establertes per dirimir qui té raó, a través d'un jutge. En la política són els ciutadans qui fan de jutge, això passa cada 4 anys. Concretament tornarà a passar el maig del 2.011.

Veïns de l'Estartit que heu estat cridats per formar part de la llista d'ERC o d'UPM, no us deixeu enganyar una altra vegada.
Veïns de l'Estartit que heu estat cridats a votar la llista d'UPM o ERC, no us deixeu enganyar una altra vegada.
El que enganya és un mentider, hi al poble de l'Estartit tant l'ha enganyat el sr. Margall (UPM), com el sr. RUFI (ERC). Ens deixarem enganyar una altra vegada?

Tots dos han fet servir arguments diferents, recollits en l'acta del ple de l'ajuntament del mes de maig, on el sr. Margall va dir coses com: "el grup d'upm votarà en contra de la moció, tot i que no està en contra de l'EMD, ja que és l'única figura legal possible per a la descentralització de l'Estartit, però és evident que encara no està a punt per la seva aprovació".

El sr. Rufi, va dir al ple: "el problema és que l'expedient encara no està prou madur, segons els serveis jurídics del departament de governació i del propi ajuntament". I també en declaracions a tv costa brava afegueix: "no es pot tramitar l'EMD amb presses. En temps difícils no es pot obrir una nova etapa d'administració al mateix municipi. L'EMD no es l'òrgan de gestió correcte", entre altres.

1 comentari:

  1. LEI tiene dos problemas, que no han defendido los intereses de los habitantes de l'Estartit (buena prueba de ello es la Fase I y la Fase II de las obras), no han hecho nada por los ciudadanos, nada de nada. No han contribuido a conseguir recursos de los planes Zapatero que nos han tocado las migajas, cuando a Torroella se ha ido el 85% del dienro, a l'Estartit no ha llegado al 10% y la gota que colma el baso, no habeis conseguido l'EMD.
    Si los políticos de Torroella son unos ineptos, los del l'EI han sido presas del chantaje personal a cada uno de los dos representantes, que lo único que les preocupa son sus intereses personales

    ResponElimina