dimarts, 21 de setembre del 2010

Calendari del mes de setembre

Tal com vàrem presentar en el butlletí del mes d'agost, aquest setembre hem iniciat les primeres reunions tant en públic com en privat, per anar preparant les properes eleccions municipals, tant en anglès com en català. El balanç inicial es positiu, reunions amb poques persones, participatives, amb idees renovades per preparar la propera candidatura del poble de l'Estartit a les eleccions municipals del proper 22 de maig del 2011.

Cal fer molta pedagogia amb tothom i escoltar per preparar, amb el màxim de consens la candidatura del poble de l'Estartit. Cal parlar amb tothom, ja siguin de LEI, CIU, UPM o ERC. Tothom és convidat a participar en aquest procés participatiu.

Aviat sortirà el proper butlletí mensual i tindreu el calendari de les properes accions per arribar a trobar el màxim de consens per la resposta unitària del poble de l'Estartit.

1 comentari:

  1. Esperem pel bé del poble, que presenteu una llista amb el major consens possible de tots/es i no us deixeu manipular per cap formació política. Dit això, fer l'advertiment de que la llista que presenteu tingui cara i ulls, no només façana!!! Per tant, modifiquem aquelles cares ja vistes i gastades i donem pas a noves evolucions...les quals haurem de buscar i treure de l'amagatall. Mirem de tancar un capítol i obrir un altre, amb idees joves i amb visió de futur. Reconeixem la feina feta fins ara i que passin a millor qualitat de vida...
    Un veí de L'Estartit.

    ResponElimina