dimarts, 20 de juliol del 2010

Deixadesa

Avui he passejat en bicicleta, com ho pot fer un turista dels molts que hi ha en aqeusts moments a l'Estartit de vacances, i després de voltar durant una hora, l'impressió no pot ser més dolenta.

Al passeig hi ha una empresa posant un nou enllumenat -necessari, però ara a 20 de juliol, no hem tingut tota la primavera per fer les obres ??- treballen sense cap protecció, sense cap barrera, sensa cap cinta de seguretat, res de res. N'he fet una foto. Aquesta és l'imatge que volem donar als nostres visitants???

He anat després per el carrer Rocamaura, a la vorera del passeig encara hi ha una valla que fa que la gent hagui de passar per el carrer si vol avançar, amb llambordes pendents de col.locar. He anat per el carril bici a veure el solar de l'hospital. Hi la veritat, que voleu que us digui, fa pena. Ple de merda, ple de valles, ple d'arbustus, amb les enrradaderes encara per tallar, amb ple de passeres de la platja tirades, mal apilonades, amb olor de pixat, aixó si, ja s'hi pot aparcar !!! N'he fet una foto. Aquesta és l'imatge que volem donar als nostres visitants???

He tornar ha anar al passeig, tot passant per el carrer Montgó, hi efectivament els bancs encara no s'han pintat, les llambordes aixecades, la sorra envaeix el passeig,....tot i que aquestes feines estaven previstes per que les fes la brigada, però no s'han fet....N'he fet una foto. aquesta és la imatge que volem donar als nostres visitants???

Tot tornant a casa he tornat a passar per el carrer Rocamaura per anar a correus hi he vist, devant de l'escola portitxol que s'havia instal.lat una nova paparera. Bona feina, l'únic és que per que el regidor o l'alcalde que l'ha fet posar pugui dir "l'he fet posar jo", ja tenim un nou model de paparera a l'Estartit, hi podeu posar el nom que vulgeu.

No anem bé, hi hem sembla que anirem pitjor....

3 comentaris:

  1. tens rao , el que em preocupa es que ho critiquis ara quand fa no encara 3 mesos tu n`eras complice tot aixo.
    L`estiu pasat el solar de l`Hospital estava aixi tambe i pero no recordo ara qui n`era responsable i per que el regidor de turisme ho consentia .
    reflexionem

    ResponElimina
  2. l'any passat el solar de l'hospital, que jo recordi, era net, sense passarel.les, sense runa, sense herbes, ara bé respecto la teva opinió peró no la comparteixo, que hi farem !!! genís

    ResponElimina
  3. Voldría donar-vos la meva impresió sobre el vostre nou butlletí, que ha vist la llum fa uns dies. Si bé ja sabía que la seva redacció havía apostat pel trilingüisme, no crec que axó hagi aportat una millora important. Me aviat penso que la gent de parla extrangera s'els en fot la política casolana, el mateix cas que bona part del poble, interesats mes en fer força calaix durant l'estiu, que pel futur de l'Estartit.
    Es dur escriure axó per crec que la meva percepció s'acosta bastant a la realitat.
    Penso que manca mes espai d'opinió als fulls de l'Estartit Informació, si es que es vol sigui obert i una mica mes plural.
    Us he deixat unes pincellades personals y no vull que s'entenguin com rebuig a la vostra iniciativa, si no com una petita aportació constructiva.
    Salutacions.
    Vicenç

    ResponElimina